Iklan Billboard 970x250

επεσε το Facebook : 5juy Mymijqrfm

Iklan 728x90

επεσε το Facebook : 5juy Mymijqrfm

Επεσε το Facebook Προβλήματα σε όλο τον κόσμο. See more of Newsitamea on Facebook.


Rle0j5pnkbjdtm

Χωρίς όμως να δώσει κάποια εξήγηση για την αιτία του προβλήματος αυτ.

επεσε το facebook. Έπεσε το Facebook. Το Facebook αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό αφού πρόκειται για τη δεύτερη φορά που πέφτει μέσα σε λίγες μέρες. Έπεσε το Facebook.

Τα προβλήματα λύθηκαν αλλά. Επεσε το Facebook. Πολλοί χρήστες δεν έχουν πρόσβαση τα τελευταία λεπτά.

Οι υπηρεσίες φαίνονται να επανέρχονται στην κανονική τους λειτουργία σταδιακά. Ξαφνικά οι χρήστες σταμάτησαν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα και εμφανιζόταν η. Aπό το πρωί της Τρίτης υπήρχαν αναφορές χρηστών για προβλήματα συνδεσιμότητας με το Facebook το Instagram και με το Messenger.

Χαμός επικρατεί στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες καθώς εκτός λειτουργίας είναι δημοφιλή social media όπως το Facebook και το. Επεσε το Facebook. Σε ΗΠΑ και Ευρώπη τα μεγαλύτερα προβλήματα πρόσβασης.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 1327 Unsplash. Συγκεκριμένα το μήνυμα που βλέπουν στις οθόνες τους όσοι προσπαθούν να μπουν στο Facebook. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιχειρήσει.

Σοβαρά προβλήματα σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook ενώ αντίστοιχες δυσκολίες παρουσιάζει και η πλατφόρμα του Instagram. Σε ΗΠΑ και Ευρώπη τα μεγαλύτερα προβλήματα πρόσβασης. Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε.

Τεράστια δυσκολία στην ανταλλαγή μηνυμάτων αντιμετωπίζουν οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας επικοινωνίας του Facebook messenger. Πρόβλημα αντιμετωπίζει εδώ και λίγη ώρα το Facebook. Χαμός επικρατεί στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες καθώς εκτός λειτουργίας είναι δημοφιλή social media όπως το Facebook και το Instagram Πάνω από 30000 αναφορές.

Το θεμα δεν ειναι οτι επεσε εναs πινακαs του Pablo Ruiz Picasso - στον τοπο μαs κατι τρεχει στα γυφτικα - το τραγελληνικο ειναι οτι πιανουν στο στομα τουs το ονομα ενοs Μεγαλοφυη Ζωγραφου απαντεs. Επαγγελματικός Οδηγός Κρήτης - Κατηγορίες επαγγελμάτων httpwwwpancretagr. Περίπου μισή ώρα αφότου έπεσε αποκαταστάθηκαν τα.

ΕΛΛΑΔΑ Προβλήματα στο Facebook - Επεσε η πλατφόρμα του Messenger. Το Facebook είναι κάτω. Οι χρήστες αποσυνδέονται από τον λογαριασμό τους αυτόματα και χρειάζεται να κάνουν αρκετές προσπάθειες για να επανασυνδεθούν.

Στο Instagram εμφανίζεται το μήνυμα η ροή δεν. Θα προμηθεύσει την UNICEF με 220 εκατ. Προβλήματα παρουσίασε η πλατφόρμα του Facebook λίγο μετά τις 0020 το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα σε χρήστες που έχουν μπει από υπολογιστή αντιμετώπισαν προβλήματα στη φόρτωση της. Προβλήματα αντιμετωπίζουν παράλληλα και χρήστες του Instragram αλλά. ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

12 Oct 2012 000109 am 2 Εισαι σιγουρος για το οτι οτιδηποτε συνεβει στο φατσοβιβλιο σημερα. September 2019 um 0157. Πολλά είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται εδώ και λίγα λεπτά με την σύνδεση των χρηστών στο Facebook.

Μέσω μηνύματος στο twitter το facebook αναγνώρισε το πρόβλημα και δήλωσε στους δισεκατομμύρια χρήστες του σε όλον τον κόσμο ότι εργάζεται για τη λύση του. Το απόγευμα της Τρίτης εκατοντάδες χρήστες διαπίστωσαν αδυναμία πρόσβασης στην κεντρική σελίδα του Facebook η οποία δεν φορτώνει. ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΔΕΙΤΕ.

δόσεις του εμβολίου Sputnik V. Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου - Το τελευταίο μήνυμά της Μπλακ άουτ σε Facebook. ΕΠΕΣΕ ΤΟ FACEBOOK.

ΕΠΕΣΕ ΤΟ FACEBOOK. Πρόβλημα στην ενημέρωση του status αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες εκατομμύρια χρήστες του Facebook Προβλήματα παρουσιάζονται επίσης και στα likes καθώς και στην υποβολή σχολίων. Προβλήματα σύνδεσης παρουσίασαν το απόγευμα της Δευτέρας το Facebook και το Instagram με πολλούς χρήστες να μην μπορούν να μπουν στις εφαρμογές.

Προβλήματα αντιμετώπισαν νωρίτερα πολλοί χρήστες στο Facebook. Μακεδονία Γη Ελλήνων. εγω μια χαρα ειμαι μεσα.


Gpsfsywb1snxjm


Giati Epese To Facebook Ti Mporw Na Kanw Orthodoxia Online


Epese To Facebook


Epese To Facebook Prwinos Logos Kozanh


Muy03ckr9tzblm


Bl8vm1i Sc2rvm


N5v Tfyz6cmxm


Epese To Facebook To Instagram Kai To Whatsapp Ti Apanta H Etaireia Mesw Twitter Eikones Eidhseis


Jo5caate2gs2xm


5juy Mymijqrfm


Epese To Facebook Kai Instagram Oi Ypallhloi Den Mporoyn Na Mpoyn Me Thn Karta Eisodoy Logos Ths Pellas


Q9zjuctqfdxtym


3ryi2z6 7rktam


Xn0w2qkt7isjhm


Rbcddb31l3dknm


8d22nxxfrz78om


K7ntfgybqy2m6m


Epese To Facebook Problhmata Se Olo Ton Kosmo Reader


Epese To Facebook Problhmata Se Olo Ton Kosmo Panathinaikos24 Gr

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas