Iklan Billboard 970x250

Gevecht Badr Hari 4 September / 3eszxlsj1cklcm

Iklan 728x90

Gevecht Badr Hari 4 September / 3eszxlsj1cklcm

Bovendien vindt het gevecht met Arkadiusz Wrzosek plaats op een nieuwe locatie. 4 september 2021 admin Amsterdammer Badr Hari heeft zijn gevecht bij Glory 78 in Ahoy Rotterdam verloren.


Ofw5fodfincsgm

Badr Hari keert niet volgende maand maar op 4 september terug in de ring bij kickboksbond GLORY.

Gevecht badr hari 4 september. Denk dat iedereen binnen Glory hoopt dat Badr wint 4 september 2021. Badr Hari is klaar om te slopen op 4 september als hij zijn Poolse rivaal Arkadiusz Wrzosek tegemoet treed in Ahoy Rotterdam en voor publiek. Kickbokser Badr Hari komt zaterdag 4 september weer in actie in de ring.

Het gevecht in het zwaargewicht van kickboks organisatie Glory geldt zaterdagavond als de hoofdpartij van Glory 78. Badr Hari zal tijdens het 78ste kickboksgala van organisator Glory op 4 september weer terugkeren in de ring. De rentree in de ring van Badr Hari is verplaatst van 17 juli naar 4 september.

Het volgend gevecht van Badr Hari stond voor 17 juli op het programma maar inmiddels is bekend gemaakt dat de kickbokser pas op 4 september terug in de ring staat bij kickboksbond Glory. Op zaterdag 4 september staan in de Rotterdanse Ahoy Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek tegenover elkaar. Wrzosek vindt op 4 september alsnog plaats in Ahoy Rotterdam.

Voor het hoofdgevecht zullen eerst 7 andere partijen te zien zijn. Dat gebeurt in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy mét publiek op de tribunes. Hoeveel fans er live bij mogen zijn is afhankelijk van de coronaregels voor evebementen.

Dit zal de fans niet veel uitmaken want deze zijn er op gebrand om hun kickboks idolen live in actie te zien. Ook de locatie is veranderd de confrontatie met de Pool Arkadiusz Wrzosek zal plaatsvinden in het GelreDome in. Hij gaf me de kracht om mezelf echt weer terug te vinden Gevecht op 4 september Aan stoppen denkt hij niet ondanks zijn magere.

ROTTERDAM ANP - Kickbokser Badr Hari komt op zaterdag 4 september weer in actie in de ring. Er is door Glory een nieuwe datum gevonden voor het eerder uitgestelde gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek. Hij gaf me de kracht om mezelf echt weer terug te vinden 9 augustus Aan stoppen denkt hij niet ondanks zijn.

Badr Hari op 4 september tóch in Ahoy tegen Wrzosek. Het gevecht tussen Hari. Badr Hari keert 4 september terug in de ring als hij het opneemt tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek.

Gevecht op 4 september Badr Hari is er na grote verandering klaar voor. Het gevecht van Badr Hari is niet een titelgevecht maar omdat hij een extreem grote ster binnen de kickbokswereld is is zijn wedstrijd tegen Wrzosek toch het afsluitende gevecht op het programma van dit evenement op 4 september 2021. Het gevecht tussen Hari en.

Badr Hari presenteerde zich opvallend nederig op de persconferentie in aanloop naar zijn gevecht met Arek Wrzosek op 4 september. Hij leek op weg naar de overwinning tegen Arkadiusz Wrzosek maar plots lag de Nederlands-Marokkaanse kickbokser op zijn rug en was de wedstrijd klaar. Gevecht Badr Hari verplaatst naar september.

Het kickboksgevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek is zaterdagavond 4 september te zien. Het vindt plaats tijdens het evenement GLORY 78 dat start om 2000 uur Nederlandse tijd. Badr Hari is er na grote verandering klaar voor.

Het gevecht met de Pool Arkadiusz Wrzosek heeft met het GelreDome in Arnhem bovendien een nieuwe. Na een spectaculair gevecht tegen Adegbuyi tijdens GLORY 76 afgelopen december wil Hari 106-15 92 KO nummer 3 op de ranglijst wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is. Het event Glory 78 staat nu gepland voor zaterdag 4 september.

Hij zint op revanche voor zijn verloren partij tegen de Roemeense vechter Benjamin Adegbuyi tijdens de vorige editie van het prestigieuze kickbokstoernooi. Wrzosek is alleen te zien via een betaalde livestream van GLORY. We blikken vooruit op het gevecht Badr Hari - Wrzosek met vechtsport-verslaggever Tim Reedijk.

Op een persconferentie om het gevecht tegen Arek Wrzosek op 4 september te promoten verscheen Hari maandag voor het eerst in de publiciteit sinds december vorig jaar. Het GelreDome in Arnhem. Dat gebeurt in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy mét publiek op de tribunes.


Tby1ypdhba9jnm


Icxizocqrquqvm


Fjwxar553casam


Jiuv89wfp9x7tm


3eszxlsj1cklcm


Napju8muxbdifm


Glory 78 Badr Vs Wrzosek 4 September 2021 Rotterdam Ahoy


Qouzoa0lcp7om


Rentree Kickbokser Badr Hari Op 4 September Met Publiek In Ahoy Rtl Nieuws


Qouzoa0lcp7om


Tby1ypdhba9jnm


4a3os6zrsxfdmm


N3yhgovvm80h1m


Y9mhmh4p1yos6m


Qouzoa0lcp7om


9m7nv2rswzkdsm


Glory Badr Hari Is Niet Geblesseerd Gevecht Wel Verplaatst Naar De Gelredome Sportnieuws


Vx635fpmj1svsm


Fnq S 9u9bjm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas